Fotograf:
Norges sjømatråd
Brasiliansk klippfisksalat inneholder
198 Kalorier,
6 g Karbo,
36 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Brasiliansk klippfisksalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brasiliansk klippfisksalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4293 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brasiliansk klippfisksalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.61 | 557.19 | Kcal |
Protein | 35.85 | 101.08 | gram |
Karbohydrat | 6.14 | 17.31 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 2.09 | gram |
Fett | 3.13 | 8.83 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 1.41 | gram |
Salt | 9.08 | 25.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.34 | Kr 29.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 128 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk fisken og skjær potetene i terninger. Legg fisken i en salatbolle. Dryss potet-terninger over, og bland dem med fisken.
Visp sammen olje, eddik, løk, og persille, og fordel dressingen over fisken. Hakk eggeplommene og hvitene hver for seg og dryss dem over salaten, eller legg dem i et mønster. Pynt med persille og server salaten straks, som forrett eller som en lett aftensrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1007)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift