Brødsalat til kylling



Brødsalat til kylling oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Gårsdagens brød får nytt liv i denne sprø og deilige brødsalaten.

Oppskriften inneholder 153 Kalorier, 11 g Karbo, 14 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brødsalat til kylling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1767 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkyllingfilet
0,5tssalt
0,5tspepper
2ssmargarin til steking

Brødsalat

0,5stklandbrød, eventuelt rester av annet daggammelt brød
100grfrisk sjampinjong eller aromasopp, delt i båter
2sssmør til steking
0,5bunt(er)vårløk
5stang(stenger)stangselleri i små terninger
6ssfinhakket bladpersille
1tssalt
0,5tsnykvernet pepper
4ssrevet fersk parmesan




Kalorier og næringsinnhold i Brødsalat til kylling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier153.21593.77Kcal
Protein13.9654.10gram
Karbohydrat11.4944.53gram
Kostfiber1.907.36gram
Fett5.2920.50gram
Mettet fett2.559.88gram
Salt1.134.38gram
Pris på oppskriftenKr 9.21Kr 35.69Kr .-
Hele oppskriften veier1 550 totalt388 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo29,99 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovn til 220 °C.
Skjær brød i terninger og legg dem utover på et bakepapirkledd stekeplate. Sett platen midt i stekeovnen og stek brødterningene i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Del sopp i båter. Fres sopp i en varm stekepanne med smør, ca. 5 minutter.
Skjær stangselleri i små terninger. Hakk vårløk fint, og finhakk persille. Ha vårløk, stangselleri, urter, salt og pepper i stekepannen sammen med soppen, og stek til grønnsakene er møre, 6-8 minutter.
Bland sammen brødterninger og grønnsaksblanding i en stor bolle.
Ha på olivenolje, dryss på parmesan og vend rundt til alt er godt blandet.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.

Server brødsalaten sammen med stekt kyllingbryst. En klatt créme fraîche smaker også godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35915)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2021-09-07
Oppdatert dato:2021-09-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brødsalat til kylling.Brødsalat til kylling.
Denne retten har 153,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cæsarsalat.Cæsarsalat.
Denne retten har 196,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødsalat med beter og rugbrød.Brødsalat med beter og rugbrød.
Denne retten har 97,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.