Fotograf:Brodogkorn.no Gårsdagens brød får nytt liv i denne sprø og deilige brødsalaten.
Oppskriften inneholder 153 Kalorier, 11 g Karbo, 14 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forvarm stekeovn til 220 °C.
Skjær brød i terninger og legg dem utover på et bakepapirkledd stekeplate. Sett platen midt i stekeovnen og stek brødterningene i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Del sopp i båter. Fres sopp i en varm stekepanne med smør, ca. 5 minutter.
Skjær stangselleri i små terninger. Hakk vårløk fint, og finhakk persille. Ha vårløk, stangselleri, urter, salt og pepper i stekepannen sammen med soppen, og stek til grønnsakene er møre, 6-8 minutter.
Bland sammen brødterninger og grønnsaksblanding i en stor bolle.
Ha på olivenolje, dryss på parmesan og vend rundt til alt er godt blandet.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
Server brødsalaten sammen med stekt kyllingbryst. En klatt créme fraîche smaker også godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35915)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2021-09-07
Oppdatert dato:2021-09-07