Fotograf:Dansukker Chorizo- og tomatmarmelade er en krydret marmelade som er like god til hamburger og grillet kylling som til ostefat. En morsom variant for deg som liker å prøve ut nye smaker!
Skjær chorizoen i små biter. Stek dem gyllenbrune. Sett nøttene til side.
Skrell og hakk rødløken, finhakk chilien og fjern frøene. Fres olje i en kasserolle.
Skjær tomatene i mindre biter og ha dem i kasserollen. Tilsett sitron, tomatpuré, sirup og vann. Fres i ca. 3 minutter.
Tilsett syltesukker og chorizo, og kok i ca. 5 minutter. Rør av og til.
Ta gryten bort fra varmen. Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35319)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-07-30
Oppdatert dato:2020-07-30