Fotograf:Dansukker Chorizo- og tomatmarmelade er en krydret marmelade som er like god til hamburger og grillet kylling som til ostefat. En morsom variant for deg som liker å prøve ut nye smaker!
Skjær chorizoen i små biter. Stek dem gyllenbrune. Sett nøttene til side.
Skrell og hakk rødløken, finhakk chilien og fjern frøene. Fres olje i en kasserolle.
Skjær tomatene i mindre biter og ha dem i kasserollen. Tilsett sitron, tomatpuré, sirup og vann. Fres i ca. 3 minutter.
Tilsett syltesukker og chorizo, og kok i ca. 5 minutter. Rør av og til.
Ta gryten bort fra varmen. Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35319)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-07-30
Oppdatert dato:2020-07-30
Lesere: 337 totalt.