Dampede belgiske blåskjell inneholder
129 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Dampede belgiske blåskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampede belgiske blåskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6430 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampede belgiske blåskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.56 | 394.33 | Kcal |
Protein | 6.43 | 19.72 | gram |
Karbohydrat | 0.79 | 2.42 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 0.28 | gram |
Fett | 9.85 | 30.21 | gram |
Mettet fett | 5.89 | 18.07 | gram |
Alkohol | 1.55 % | | | |
Salt | 0.97 | 2.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.23 | Kr 22.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 227 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb skjellene godt. Fjern skjegg (bysustrådene). Fres hakket sjalottløk i smør til det er blankt. Hell på hvitvin. Legg blåskjellene i. Kast de som ikke lukker seg. Legg på lokk og damp over sterk varme til de har åpnet seg. Fjern eventuelt lukkede skjell.
Fordel skjellene i fire varme tallerkener. Hell fløten i kjelen og la suppen koke opp, og putre videre et par minutter. Tilsett det grønne og smak til med salt og pepper. Hell suppen over skjellene.
Server med brød, smør, en enkel salat og eventuelt pommes frites.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7752)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Belgia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift