Egyptisk falafel inneholder
326 Kalorier,
36 g Karbo,
15 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Egyptisk falafel har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Egyptisk falafel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
23227 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Egyptisk falafel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 326.48 | 2 484.81 | Kcal |
Protein | 15.43 | 117.44 | gram |
Karbohydrat | 36.03 | 274.22 | gram |
Kostfiber | 7.49 | 57.01 | gram |
Fett | 11.74 | 89.35 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 8.75 | gram |
Salt | 0.28 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 25.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 761 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk kikertene to ganger gjennom kjøtthakkeren (hvis du ikke har en sådan, kan de rives gjennom en råkostmaskine) og hell pastaen i en skål
Tilsettt alle ingrediensene - unntatt oljen og melet
Elt farsen godt til den er bløt, men sammenhengende. Farsen trilles til valnøttestore kuler, som til slutt trilles i melet. Oljen varmes opp i en gryte, til den syder om en fyrstikk. Stek falaflene 3-4 min hver. - Pass på ikke å putte for mange i gryten av gangen! La dem drypppe av på noe tørkepapir
Serveres med salat og pitabrød og evt. Hummus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22687)
Kategori:
Fritert
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Egypt
Innlagt dato:2006-08-20
Oppdatert dato:2006-08-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift