Elgfilet gratinert med sopp inneholder
144 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Elgfilet gratinert med sopp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Elgfilet gratinert med sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
10771 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Elgfilet gratinert med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.57 | 657.98 | Kcal |
Protein | 8.53 | 39.09 | gram |
Karbohydrat | 7.49 | 34.33 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 5.82 | gram |
Fett | 8.55 | 39.18 | gram |
Mettet fett | 5.10 | 23.37 | gram |
Salt | 0.14 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.83 | Kr 49.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 833 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun soppen i smør, dryss melet over og tilsett væsken. La sausen koke 3-5 minutter. Rør i eggeplommen og la sausen avkjøles.
Brun smør i en stekepanne og legg kjøttskivene i. Stek dem 2-3 minutter på hver side. Krydre.
Kok ut pannen med litt vann og la sjyen koke inn. Spe soppsausen med denne sjyen.
Legg kjøttskivene på et ildfast fat og hell soppsausen over. Strø over revet ost og kavring. Gratiner retten i ovn på 250 C i 10-15 minutter til den har fått en gulbrun farge.
Serveres med poteter og kokte grønnsaker eller gratinerte tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9906)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift