Elisabeths pizza inneholder
167 Kalorier,
14 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Elisabeths pizza har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Elisabeths pizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Elisabeths pizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.61 | 1 212.17 | Kcal |
Protein | 9.18 | 66.79 | gram |
Karbohydrat | 14.13 | 102.80 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 7.93 | gram |
Fett | 7.91 | 57.55 | gram |
Mettet fett | 3.56 | 25.90 | gram |
Salt | 0.92 | 6.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.63 | Kr 26.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 910 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Lag deigen.Smuldre gjæren i litt av det lunkne vannet i en bakebolle.
Hell i resten av vannet. Tilsett olje,hvetemel og salt . Elt deigen blank og seig og sett til heving ca. 40 minutter.
Kjevle ut til pizza eller legg hele deigen i en langpanne.
Sett bunnen til heving ca. 30 minutter før fyllet has på.
Stek pizza ved 225 C i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Mens pizzadeigen hever seg lager du pizzafyll.
Ta løk, vann og olje i en kasserolle og la det koke i 5-10 minutter. Tilsett tomatpuré, hakket hvitløk og krydder etter egen smak. Kok fyllet i ca 1 time. Blir det for tykt, hell i vann. Smak til og tilsett mer krydder om ønskelig.
Ta kasserollen fra platen og stek kjøttdeig. Bland deretter fyllet med kjøttdeig.
Når pizzadeigen har hevet seg i ca 45 minutter kjevler du ut deigen og legger denne på en stekeplate for etterheving før du legger på fyllet. Fordel pizzafyllet ut over deigen.
Stek pizzaen på 225 C i 30 minutter. Ta pizzaen ut etter 10 minutter og ha på revet ost. Stek videre.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6070)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Lesere:
4363 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift