Falukorv på grønnsakseng inneholder
120 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Falukorv på grønnsakseng har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Falukorv på grønnsakseng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3219 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Falukorv på grønnsakseng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.46 | 628.86 | Kcal |
Protein | 4.81 | 25.11 | gram |
Karbohydrat | 5.15 | 26.89 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 9.34 | gram |
Fett | 8.56 | 44.69 | gram |
Mettet fett | 3.92 | 20.46 | gram |
Salt | 0.52 | 2.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.21 | Kr 21.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 088 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern de ytterste mindre pene bladene på kålen, skjær ut stilken. Strimle kålen fint på råkostjern.
Skrap gulrøttene og skjær dem i 3 cm lange strimler eller i tynne skiver. Skjær purren i tynne ringer, rens løken og finhakk den.
Fres alle grønnsakene i smør, ca 5 minutter, eller til kålen er sunket sammen. Spe med terningkraft og la den koke raskt inn over sterk varme. Krydre.
Hell grønnsakene i en ildfast form og samle den mot midten. Trekk skinnet av pølsen og legg den i en ring langs kanten på fatet. Bland sennep og tomatpuré og smør den over og på sidene av pølsen.
Strø reven ost over. Sett formen i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.
Som tilbehør anbefales kokt grønn båndspaghetti eller vanlig spaghetti.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10583)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift