Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus inneholder
314 Kalorier,
37 g Karbo,
12 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3777 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 314.42 | 532.86 | Kcal |
Protein | 11.84 | 20.07 | gram |
Karbohydrat | 37.02 | 62.74 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 3.66 | gram |
Fett | 12.74 | 21.59 | gram |
Mettet fett | 7.83 | 13.27 | gram |
Salt | 1.10 | 1.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.86 | Kr 13.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 678 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen til den er al dente, 8-10 minutter eller etter anvisningen på pakken.
I mellomtiden har du gorgonzola og fløte i en mellomstor kjele. Tilsett sukker og massevis av nykvernet svart pepper, og varm opp under omrøring til osten er smeltet. Ta kjelen av platen.
La den kokte pastaen renne godt av seg, og ha den tilbake i kokekjelen. Hell sausen over.
Tilsett hakket salvie, bland godt over middels varme til pastaen er dekket av saus. Smak til med salt om nødvendig, og ha pastaen i fire oppvarmede skåler.
Pynt porsjonene med salvie og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7710)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift