Fotograf:
Matprat.no
Ferskt kjøtt og suppe 2 inneholder
110 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Ferskt kjøtt og suppe 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ferskt kjøtt og suppe 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4741 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ferskt kjøtt og suppe 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.61 | 672.87 | Kcal |
Protein | 8.50 | 52.18 | gram |
Karbohydrat | 3.04 | 18.66 | gram |
Kostfiber | 1.89 | 11.60 | gram |
Fett | 6.63 | 40.70 | gram |
Mettet fett | 3.13 | 19.21 | gram |
Salt | 0.15 | 0.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.78 | Kr 41.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 456 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kjøttet i en kasserolle med så mye lettsaltet vann at det går over kjøttet. Kok opp og skum. Ha i pepperkorn og la det småkoke under lokk i ca 1 time.
Tilsett grønnsakene som er skåret i skiver eller terninger. Kok videre i 15 minutter. Ta kjøttet opp fra suppen.
Lag en saus av smør, mel og suppebuljong. Smak til med eddik og sukker.
Server suppen for seg. Kjøttet spises på egen tallerken sammen med poteter og med saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2380)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift