Fileter av makrell inneholder
82 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fileter av makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fileter av makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4608 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fileter av makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.39 | 221.73 | Kcal |
Protein | 8.97 | 24.14 | gram |
Karbohydrat | 1.67 | 4.49 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 1.78 | gram |
Fett | 2.56 | 6.89 | gram |
Mettet fett | 0.56 | 1.51 | gram |
Alkohol | 2.21 % | | | |
Salt | 0.74 | 1.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.21 | Kr 22.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 077 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha vin, vann, løk, gulrot og krydder i en kaserolle og la det småkoke i 10 minutter. Legg i mellomtiden makrellene i en sauterningspanne eller vid kasserolle som er stor nok til at de kan ligge ved siden av hverandre. Drypp sitronsaften over dem og hell på den kokende laken.
Legg på lokk eller dekk med folie. Varm opp til kokepunktet, demp varmen og la fisken trekke 10 minutter eller til den er akkurat ferdig. Legg makrellene over i en serveringsform. Fjern persillestilkene og hell kokelaken i formen. Avkjøl.
Pynt med persille like før servering. Du kan rense fisken for skinn og bein etter at den er avkjølt. Legg den opp på fat. Bland litt av laken med sennep og drypp det på fisken eller server det ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8165)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift