Fiskeboller i karrifat inneholder
129 Kalorier,
22 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskeboller i karrifat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeboller i karrifat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3526 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeboller i karrifat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.50 | 639.35 | Kcal |
Protein | 6.88 | 34.23 | gram |
Karbohydrat | 22.29 | 110.90 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 7.46 | gram |
Fett | 0.98 | 4.88 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 1.19 | gram |
Salt | 0.88 | 4.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.90 | Kr 19.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 990 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta som angitt på pakken.
Lag en vanlig hvit saus av smør, mel, melk og fiskebollkraft og la den koke 3-4 minutter.
La fiskebollene renne godt av. Hakk sylteagurkene i biter og ha dem i sausen sammen med soppen. Smak til med tomatpuré, karri og sennep.
La sausen koke opp igjen og tilsett fiskebollene. La alt få trekke noen minutter før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.
Server de varme fiskebollene i et fat, med pasta, brød og gjerne sylteagurk til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11749)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift