Fiskekabaret med makrell inneholder
27 Kalorier,
0 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskekabaret med makrell har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekabaret med makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5288 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekabaret med makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 27.36 | 123.76 | Kcal |
Protein | 4.35 | 19.68 | gram |
Karbohydrat | 0.17 | 0.77 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.23 | gram |
Fett | 1.02 | 4.61 | gram |
Mettet fett | 0.23 | 1.04 | gram |
Salt | 1.10 | 4.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.03 | Kr 9.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 809 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.
La makrellen trekke over svak varme ca 10 minutter i kokende vann tilsatt eddik, krydder, løk og dill.
Ta opp fisken. Sil kraften og mål opp 6 dl fiskekraft, eventuelt tilsatt litt vann hvis det er for lite kraft.
Pisk eggehvitene lett i en kjele, tilsett gelatinen som er godt utpresset for vann, samt fiskekraften. Kok opp under sterk pisking. Trekk kjelen av varmen og la den stå med lokk over ca 10 minutter.
Vri opp en sileklut i kokende vann og sil kraften. Hell litt av den i bunnen av en form på ca 1 1/2 liter, sett formen kaldt til geléen stivner 3-5 timer. Rens fisken og del den i pene stykker.
Legg fiskestykkene over geléen og hell på resten av kraften. Avkjøl til geléen er stivnet. Hvelv den over på et fat før servering og pynt med egg, tomater, sitron og dill.
Server kokte poteter og pepperrotfløte til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11245)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift