Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen inneholder
72 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
13960 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.30 | 421.96 | Kcal |
Protein | 3.91 | 22.82 | gram |
Karbohydrat | 3.03 | 17.68 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 8.11 | gram |
Fett | 4.64 | 27.08 | gram |
Mettet fett | 2.32 | 13.54 | gram |
Salt | 0.37 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.40 | Kr 25.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 335 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne suppen byr på mange forskjellige delikatesser fra havet. En kulinarisk rett med sjøluft..........
Kutt gulrøtter, purreløk, squash og løk i tynne strimler. Fres dem forsiktig i olje og fordel på suppetallerkener. Skjær terninger av torskefilet, kveitefilet og laksefilet. Damp all fisken og legg dem oppå grønnsakstrimlene. Tilsett rekehaler og damp blåskjell.
Plukk ut skjellmaten og legg på tallerkenene. Kutt gressløk fint og dryss over til slutt. Bland kokekraften av blåskjellene med fiskekraften. Lag en jevning av 4 ss hvetemel og 4 ss smør - jevn suppen. Tilsett fløte, sukker og eddik. Smak til med salt og pepper. Hell suppen over garnityret rett før servering. Server fersk, grovt brød til (gjerne hjemmelaget!)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 869)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift