Fjellørret spesial inneholder
89 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fjellørret spesial har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fjellørret spesial er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fjellørret spesial!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.94 | 345.90 | Kcal |
Protein | 7.18 | 27.92 | gram |
Karbohydrat | 5.64 | 21.93 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 2.53 | gram |
Fett | 4.04 | 15.71 | gram |
Mettet fett | 0.73 | 2.84 | gram |
Salt | 0.33 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.46 | Kr 21.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 556 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,36 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag små snitt tverrsover, nesten gjennom fiskeskinnet. Dryss på salt og pepper. Pensle med olje/smør. Legges på rist (gjerne dobbel fiskerist) over kullgrill. Grill fisken til skinnet er sprøtt og gyllent, ca. 5 minutter. Gjør det samme på den andre siden.
Hvis du griller fileter trenger de kortere tid på «kjøttsiden».
Serveres med kokte nypoteter, friske salatblader, rømme, flatbrød og agurksalat
:
Skyll agurk. Skrell med potetskreller eller ostehøvel. Høvle i tynne skiver. Ha i en bolle, dryss over salt og la stå et kvarter. Hell av noe væske. Bland sammen eddik, olje og pepper. Helles over agurken og løftes inn med lett hånd. La salaten få trekke et kvarter til før servering. Dryss evt. persille på like før servering, med kokte nypoteter og rømme.
En fyldig hvitvin – eller kaldt øl, valget er ditt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 26010)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-02
Oppdatert dato:2009-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift