| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 244.07 | 3 312.03 | 1 656.01 | Kcal |
| Protein | 8.32 | 112.90 | 56.45 | gram |
| Karbohydrat | 41.65 | 565.19 | 282.60 | gram |
| Kostfiber | 3.06 | 41.52 | 20.76 | gram |
| Fett | 4.23 | 57.40 | 28.70 | gram |
| Mettet fett | 2.25 | 30.53 | 15.27 | gram |
| Salt | 0.59 | 7.96 | 3.98 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.63 | Kr 22.12 | Kr 11.06 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 357 totalt | 1 357 pr porsj | 679 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 68,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Surdeigsbrød med gresskar.
Pita brød.
Baguetter 4.
Rødvinsbrød 2.
Lyst surdeigsbrød med tranebær, appelsin og k.
Panir parantha.
Disippelbrød.
Tebirks 3 (tebriks).
Surdeigsbrikser.
Bergenske vørterbrød.
Fullkornsbrød.
Adventsbrød.
Pølsehorn.
Flettekrans av loffdeig.
Grovt vørterbrød.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.