Foccacia glutenfrie inneholder
183 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Foccacia glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Foccacia glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Foccacia glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 182.69 | 1 784.97 | 81.14 | Kcal |
Protein | 1.00 | 9.77 | 0.44 | gram |
Karbohydrat | 26.79 | 261.75 | 11.90 | gram |
Kostfiber | 3.59 | 35.08 | 1.59 | gram |
Fett | 7.15 | 69.86 | 3.18 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 11.24 | 0.51 | gram |
Salt | 2.61 | 25.52 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.50 | Kr 24.43 | Kr 1.11 | .- |
Hele oppskriften veier | 977 totalt | 977 pr porsj | 44 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Smuldre gjæren i en bolle og rør inn vannet. Rør om til gjæren er oppløst. Tilsett fiberhusk, olivenolje, salt og honning. Rør om og la det stå og svelle i ca 10 minutter.
Bland inn melet og elt med maskin i 5 minutter. La hvile under håndkle i 30 minutter.
Smør en liten langpanne 25x35 og ha deigen utover slik at den dekker bunnen. Del opp olivenene og trykk dem ned i deigen.
La brødet heve i 20 minutter. Pensle med olivenolje og dryss med rosmarin og salt.
Stek ved 175 grader midt i ovnen i ca 35 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3330)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-06
Oppdatert dato:2010-12-06
Lesere:
19634 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift