Franskbrød (varm heving) inneholder
231 Kalorier,
45 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Franskbrød (varm heving) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franskbrød (varm heving) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Franskbrød (varm heving) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.89 | 1 932.55 | 120.78 | Kcal |
Protein | 8.32 | 69.64 | 4.35 | gram |
Karbohydrat | 45.32 | 379.33 | 23.71 | gram |
Kostfiber | 2.27 | 19.00 | 1.19 | gram |
Fett | 1.31 | 10.96 | 0.69 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 2.85 | 0.18 | gram |
Salt | 0.86 | 7.21 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.44 | Kr 12.05 | Kr 0.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 837 totalt | 837 pr porsj | 52 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Melet siktes med salt og sukker. Melken oppvarmes til 28-30 grader, gjæren røres ut i litt av denne. Alt sammeneltes til en lett sammenhengende deig, som settes til heving. Tildekket med et lokk eller et klede vridd opp i kaldt vann.
Når deigen er hevet til det dobbelte, formes den til et brød, som settes på en smurt bakeplate, eller legges i en smurt form, deretter deigens overflate gis noen snitt med en skarp kniv. Etterheves i 10-15 minutter.
Pensles og bakes lysebrunt ved 200 grader
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22083)
Kategori:
Brød
Land:
Danmark
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Lesere:
4273 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift