Fotograf:
Dansukker
Helena’s corn bread inneholder
236 Kalorier,
44 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Helena’s corn bread har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helena’s corn bread er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4330 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Helena’s corn bread med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 235.53 | 7 826.66 | 163.06 | Kcal |
Protein | 7.67 | 254.87 | 5.31 | gram |
Karbohydrat | 43.63 | 1 449.82 | 30.20 | gram |
Kostfiber | 4.05 | 134.58 | 2.80 | gram |
Fett | 2.47 | 82.08 | 1.71 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 17.61 | 0.37 | gram |
Salt | 0.20 | 6.53 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.62 | Kr 53.83 | Kr 1.12 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 323 totalt | 3 323 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 48
skiver
1. Varm opp melken til 37 °C.
2. Smuldre opp gjæren i melken og rør om.
3. Tilsett salt, maiskorn og linfrø. Bland godt.
4. Jobb inn melet til deigen slipper bollen. Hev deigen i 30 minutter.
5. Ta deigen opp på bakebordet og kna den blank og smidig. Del den i 3 deler.
6. Sett ovnen på 225 °C.
7. Form deigen til 3 brød og la disse heve i ca. 30 minutter.
8. Stek på nederste rille i ca. 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26296)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-20
Oppdatert dato:2020-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift