Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Frikasseé med rødspette oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Frikasseé med rødspette



Frikasseé med rødspette oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Fisk og grønnsaker med en god saus, det er frikassé. Enkelt å lage og en god rett som faller i smak for de fleste barn. Denne retten kan lett varieres med andre grønnsaker og annen fisk.

Oppskriften inneholder 47 Kalorier, 5 g Karbo, 3 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frikasseé med rødspette er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grrødspettefilet
2stkgulrot
0,5stksellerirot
1stkselleri
13stksukkererter
1stkpersillerot
1bunt(er)vårløk
5dlvann
1tssalt

Frikassésaus

2sssmør
3sshvetemel
5dlvann
1dlmelk
2sspersille, frisk
salt og pepper

Tilbehør

4porsjon(er)potet




Næringsdeklarasjon for Frikasseé med rødspette!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46.72423.98Kcal
Protein3.3930.76gram
Karbohydrat4.8944.38gram
Kostfiber1.4913.52gram
Fett1.1810.71gram
Mettet fett0.554.99gram
Salt0.262.34gram
Pris på oppskriftenKr 4.73Kr 42.92Kroner
Hele oppskriften veier3 630 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skjær grønnsakene i pene kubber, terninger eller staver. Sukkerertene deles i to eller tre, vårløken i tykke skiver. Hakk det grønne på vårløken, det har mye smak.
Kok opp vann med salt og kok grønnsakene hver for seg til de er knapt møre.
Det grønne på vårløken skal ikke kokes.
Smelt smøret til sausen, rør inn melet og la det fres i 1-2 minutter. Spe med grønnsakvannet til en fyldig saus.
Spe i fløten og la sausen småsurre i 5-10 minutter Smak til med salt og pepper.
Varm alle grønnsakene i sausen og rør inn det grønne av vårløken og persille til slutt.
Kok opp vann til fisken, tilsett salt.
Skjær fisken i porsjonsstykker og legg dem i.
La fisken trekke til den er så vidt gjennomkokt, 4-6 minutter. Anrett grønnsakene i sausen i et dypt fat og legg fisken over.

Server med kokte poteter eller brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28907)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07
Lesere: 2213 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskegryte med rødspette og reker.Fiskegryte med rødspette og reker.
Denne retten har 62,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegryte med reker og paprika.Fiskegryte med reker og paprika.
Denne retten har 62,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frikasseé med rødspette.Frikasseé med rødspette.
Denne retten har 46,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.