Fruktsalat med eggekrem (stor porsjon) inneholder
92 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fruktsalat med eggekrem (stor porsjon) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fruktsalat med eggekrem (stor porsjon) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3355 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fruktsalat med eggekrem (stor porsjon)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.56 | 351.02 | Kcal |
Protein | 1.82 | 6.98 | gram |
Karbohydrat | 13.48 | 51.68 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 4.79 | gram |
Fett | 1.96 | 7.51 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 3.07 | gram |
Alkohol | 1.46 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.94 | Kr 18.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 834 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg rosiner i likør over natten. Skjær av skallet på appelsinene med en skarp kniv. Alt det hvite skal vekk. Skjær mellom hinnene som er rundt hver båt, slik at du får hinnefrie båter. Del hver båt i passe store biter. Skrell kiwiene og del dem i biter. Del ananasringene i passe biter og tilsett i salaten sammen med ananaslaken. Ta ut kjernehuset på eplene og pærene og del dem i passe biter. Ta evt. ut steiner fra druene før de tilsettes.
Tilsett evt. mer lake fra lys hermetisk frukt og legg over en tallerken, slik at all frukten dekkes av lake. Like før servering deles bananene i passe biter og tilsettes sammen med rosiner og eventuelt overskytende likør. Ved å tilsette mer frukt og lake blir porsjonen større og kan serveres til flere gjester.
Server fruktsalaten med hjemmelaget eggekrem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968499)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift