| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 152.63 | 669.05 | Kcal |
| Protein | 18.40 | 80.66 | gram |
| Karbohydrat | 0.10 | 0.44 | gram |
| Kostfiber | 0.21 | 0.92 | gram |
| Fett | 8.69 | 38.09 | gram |
| Mettet fett | 3.73 | 16.35 | gram |
| Salt | 0.18 | 0.79 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 15.51 | Kr 67.99 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 630 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 0,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Lam berbecue.
Påskelam på spidd.
Pecheno Jagne So Zelka - Dampet lam med kål.
Lammemørbrad med grønn persillerotkrem.
Lammebiff.
Ytrefilet av lam med piperade.
Rødvinskokt lammebog med speltrisotto.
Kokt lettsaltet og røkt lammelår.
Lammebiff med fennikel og aspargesbønner på p.
Lammestek med grønnsaker i ovn.
Lammekoteletter i form med sopp og rosmarin.
Krydderskanker med grønnsaker.
Tyrkisk Güvec.
Røkt lammelår med stuede rotgrønnsaker.
Lammesadel med bønnegryte.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.