Fylte kålblader bakt i soppsaus inneholder
85 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fylte kålblader bakt i soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte kålblader bakt i soppsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5255 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte kålblader bakt i soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.93 | 466.27 | Kcal |
Protein | 2.30 | 12.63 | gram |
Karbohydrat | 5.08 | 27.89 | gram |
Kostfiber | 2.10 | 11.53 | gram |
Fett | 5.69 | 31.24 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 2.91 | gram |
Salt | 0.30 | 1.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.91 | Kr 21.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 196 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skold kålbladene i kokende vann i 22 minutter. Hell ut det varme vannet, og skyll bladene i kaldt vann noen sekunder. Kutt løken i små biter, press hvitløken, og skjær soppen i biter.
Stek løken i oljen til den er gyldenbrun. Ha i hvitløken og soppen, og la det hele steke ett minutt. Hell i mellomtiden kokende vann over hveten, tomatene, valnøttkjernene og urtene sammen med løken, hvitløken og soppen. Rør alt godt sammen, og krydre etter smak. Legg så fyllet ned på kålbladene, som rulles sammen og legges ved siden av hverandre i en ildfast form.
Sausen lages så ved å varme den finhakkede løken i olje til den er gyldenbrun. Ha presset hvitløk og finkuttet sopp, og resten av ingrediensene. kok opp det hele til det har en tykk konsistens. Hell sausen over kålbladene, dekk formen med aluminiumsfolie, og varm alt sammen ved 150 grader i 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5961)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift