Fylte minibaguetter med skinkefyll inneholder
238 Kalorier,
41 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fylte minibaguetter med skinkefyll har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte minibaguetter med skinkefyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fylte minibaguetter med skinkefyll med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 238.35 | 3 357.64 | 111.92 | Kcal |
Protein | 7.93 | 111.71 | 3.72 | gram |
Karbohydrat | 41.31 | 581.93 | 19.40 | gram |
Kostfiber | 2.29 | 32.26 | 1.08 | gram |
Fett | 4.09 | 57.62 | 1.92 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 6.76 | 0.23 | gram |
Salt | 1.33 | 18.75 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.49 | Kr 20.99 | Kr 0.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 409 totalt | 1 409 pr porsj | 47 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
baguetter
(ca 30 stk.)
Smuldre gjæren i en bolle. Hell i melken og rør til gjæren er oppløst. Tilsett salt og olje/margarin. Bland inn det meste av hvetemelet og kna deigen smidig. Litt olje på hendene gjør det lettere. Når deigen slipper bollekantene, legges et klede over og deigen får heve ca 30 minutter.
Ha deigen på melet bakebord og kna den godt gjennom.
Del i tre og rull ut i pølser. Del hver pølse i ti biter og rull ut til avlange "rundstykker". Sett dem på papirkledd bakeplate og la dem heve til dobbel størrelse, ca 30 minutter.
Skjær et snitt i brødene på langs.
Fyllet røres godt sammen og has i en sprøytepose. Ha i fyll fra sprøyteposen i snittene på brødene.
Stekes så i 225 C varm ovn (midterste rille) i 12-15 minutter, med ventilen åpen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13125)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere:
6999 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift