Grillede lammespyd med rispilaf inneholder
229 Kalorier,
35 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grillede lammespyd med rispilaf har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillede lammespyd med rispilaf er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3792 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillede lammespyd med rispilaf!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 229.22 | 2 903.79 | Kcal |
Protein | 10.69 | 135.42 | gram |
Karbohydrat | 35.44 | 448.96 | gram |
Kostfiber | 2.64 | 33.44 | gram |
Fett | 4.38 | 55.49 | gram |
Mettet fett | 1.41 | 17.86 | gram |
Salt | 0.58 | 7.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.01 | Kr 76.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 10 135 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet skjæres fra benet og skjæres i munnstore stykker.
Marinaden blandes og vendes med kjøttet. Kjøttet trekker 1-2 timer og gjerne natten over i kjøleskap. Kjøttet drysses med salt og pepper og settes på spyd. Der grilles inntil kjøttet er gjennomstekt, ca. 15 minutter.
Spydene drysses med persille ved serveringen. Løken skjæres i tynne ringer, som stekes sprø i olje på en panne.
Til sist tilsettes rosiner og mandelflager.
De nykokte ris legges på et fat, og løk, rosiner og mandler drysses over. Grovhakkede tomater og brød serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21877)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-01
Oppdatert dato:2006-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift