Fotograf:
Bent Raanes og Sarah C. Sørensen
Breiflabb egner seg godt til grilling, og med sesongens gode grønnsaker som tilbehør, har du en sunn og lett sommerrett. Oppskriften inneholder
227 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet breiflabb med avokado er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7046 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet breiflabb med avokado!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 226.51 | 1 021.05 | Kcal |
Protein | 7.86 | 35.43 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 8.07 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.02 | gram |
Fett | 20.73 | 93.45 | gram |
Mettet fett | 11.97 | 53.96 | gram |
Salt | 1.48 | 6.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.95 | Kr 71.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 803 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun smøret og rør inn soyasaus og kapers like før servering.
Skrell og skjær avokadoene i båter, rens gulrøtter og asparges.
Pensle grønnsakene med olje og dryss dem lett med salt og pepper.
Stek grønnsakene i grillpanne til alt er mørt, 3—4 minutter.
Skjær fisken i fire jevnstore stykker. Dryss dem med salt og pensle dem med olje.
Grill breiflabben på begge sider ved god varme til den er gyldenbrun.
La den hvile under folie i to minutter.
Server fisken med grønnsakene og smøret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28808)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-05
Oppdatert dato:2013-03-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift