Fotograf:
Bent Raanes & Sarah Cameron Sørensen
Breiflabb er en fast og fin fisk, og passer derfor bra som grillmat. Mariner breiflabben og server den gjerne med grønnsaksspyd og mangosalsa. Oppskriften inneholder
71 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet breiflabb i marinade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4979 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet breiflabb i marinade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.53 | 514.41 | Kcal |
Protein | 4.96 | 36.18 | gram |
Karbohydrat | 4.92 | 35.88 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 8.39 | gram |
Fett | 3.19 | 23.27 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 3.21 | gram |
Salt | 0.30 | 2.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.17 | Kr 81.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 917 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk alle ingrediensene til marinaden og bland dem med saften av sitronen. Det er mulig å bruke tørkede urter.
Skjær fisken i serveringsstykker og legg i marinaden i ca 30 minutter.
Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.
Skrell løken og gi den et oppkok i vann. Tre løk og tomater vekselvis på spidd, pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.
Grill spiddene rett på varm grill og snu ofte.
Mangosalsa
Salsa er en meksikanskinspirert saus som består av ulike typer finhakkede grønnsaker, frukt og krydderurter. Dette er en variant som passer godt til grillede fiskeretter.
Finhakk alle ingrediensene til salsaen og bland dem med saften av lime. La salsaen trekke ca 2 timer i kjøleskap slik at smakene får blande seg godt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28947)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-05
Oppdatert dato:2013-03-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift