Fotograf:Norges sjømatråd Inviter venner og familie til grillfest med breiflabb på menyen. Breiflabben passer godt på grillen fordi fiskekjøttet er fast og tåler varme.
Skjær breiflabb i serveringsstykker.
Finhakk persille og timian, og press saften av sitron.
Bland persille og timian med sitronsaft, salt og rapsolje til en marinade.
Legg breiflabbstykkene i marinaden og la den trekke i ca. 1 time.
Grill breiflabben på middels varme i ca. 10 minutter.
Server grillet breiflabb med potetsalat og tomatsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 36483)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2022-07-21
Oppdatert dato:2022-07-21