Fotograf:Frukt.no Sett frem et fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper. Kutt dem opp og ha dem i vann i kjøleskapet, så er det bare å ta dem ut når du har lyst på noe godt. Prøv med slangeagurk, gulrøtter, stilkselleri, paprika, kålrot, brokkoli og blomkål.
Skrell mango og ta ut steinen og del den i biter.
Kjør mango og yoghurt sammen til en glatt dipp med en stavmikser.
Rør inn saften fra limen.
Smak til med salt og pepper.
Paprikadipp:
Sett stekeovnen på 250 grader.
Del paprika i to. Fjern frø og hinner.
Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrettet med skinnsiden opp og pensle med rapsolje.
Pakk løk og hvitløk i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet.
Bak paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaen i en plastpose. La posen ligge til paprikaen er romtemperert.
Plukk vekk skallet på paprikaen.
Kjør alle ingrediensene til en glatt dipp i en kjøkkenmaskin eller blender.
Smak til med salt og pepper.
Tzatziki:
Riv agurk på rivjern.
Klem ut så mye væske som du klarer av agurken. Væsken skal ikke brukes.
Ha agurk i en bolle sammen med knust hvitløk og matyoghurt.
Bland godt og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35807)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2021-08-12
Oppdatert dato:2022-10-26