Fotograf:
Matoppskrift.no
Kan brukes som selvstendig rett eller som tilbehør til feks grillmat. Oppskriften inneholder
107 Kalorier,
15 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakgryte fra Malaysia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakgryte fra Malaysia!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.02 | 365.21 | Kcal |
Protein | 2.81 | 9.59 | gram |
Karbohydrat | 14.58 | 49.75 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 7.71 | gram |
Fett | 3.66 | 12.49 | gram |
Mettet fett | 0.62 | 2.12 | gram |
Salt | 0.34 | 1.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.72 | Kr 12.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 048 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen etter anvisningen på pakken, tilsatt salt og gurkemeie. Luft den kokte risen med en gaffel. Sett kjelen til side.
Varm opp 1 ss av oljen i en tykkbunnet gryte og fres cashewnøttene i den. La nøttene renne av på et tørkepapir.
Tilsett om nødvendig mer olje i gryten. Fres hvitløk og ingefær sammen med nellik o kanel. Tilsett løken, chilistrimlene og revet gulrot. Strø over smuldret buljongterning og hell på vannet, legg lokk over og la småkoke til gulrotstrimlene er halvmyke, 5-10 minutter. Legg i tomatene og ertene. Kok videre uten lokk et par minutter eller til væsken er kokt inn. Rør inn risen og nøttene. Bland godt og kok over svak varme i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6048)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Malaysia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-08-06
Oppdatert dato:2013-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift