Grov glutenfri lunsjbolle inneholder
232 Kalorier,
42 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Grov glutenfri lunsjbolle har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grov glutenfri lunsjbolle er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grov glutenfri lunsjbolle!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.02 | 3 199.42 | Kcal |
Protein | 3.35 | 46.19 | gram |
Karbohydrat | 41.96 | 578.60 | gram |
Kostfiber | 3.88 | 53.50 | gram |
Fett | 4.78 | 65.91 | gram |
Mettet fett | 1.89 | 26.06 | gram |
Salt | 1.35 | 18.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.50 | Kr 48.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 379 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Smelt margarinen.
2. Varm melken/vannet til 37°, og løs opp gjæren i væsken.
3. Tilsett salt, sirup og temperert kesam.
4. Bland i melblandingen og arbeid deigen godt i minst 5 min.
5. Form til runde kuler settes på bakeplate kledd med bakepapir. (Fukt hendene med varmt vann for å gjøre det lettere å forme bollene).
6. La bollene heve under en bakeklut 20-25 min.
7. Skjær ett kryss i bollens overflate med en melet, skarp kniv.
8. Pensle med pisket egg og stek ved 200 grader i 15-20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 27949)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-19
Oppdatert dato:2010-12-19
Lesere:
2714 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift