Grovt brød med linfrø inneholder
219 Kalorier,
33 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grovt brød med linfrø har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grovt brød med linfrø er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
14327 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grovt brød med linfrø med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 218.72 | 3 525.77 | 88.14 | Kcal |
Protein | 7.41 | 119.45 | 2.99 | gram |
Karbohydrat | 33.45 | 539.21 | 13.48 | gram |
Kostfiber | 7.48 | 120.58 | 3.01 | gram |
Fett | 4.48 | 72.22 | 1.81 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 7.42 | 0.19 | gram |
Salt | 0.43 | 6.98 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.07 | Kr 17.25 | Kr 0.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 612 totalt | 1 612 pr porsj | 40 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
skiver
(2 brød)
Rør ut gjæren i lunkent vann. Tilsett salt, olje, linfrø, sammalt rug, sammalt hvete og mesteparten av hvetemelet. Arbeid deigen godt sammen, og la den heve til dobbel størrelse i ca 1 time.
Ha olje på hendene og elt deigen. Arbeid inn så mye hvetemel at deigen blir fast og smidig. Form deigen til to sprekkfrie brød som legges på smurt stekeplate eller i smurte former. Dekk dem til, og la dem etterheve ca 30 minutter. Stek brødene på 200 C i ca 45 minutter på nederste rille og pensle dem med vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12903)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift