Fotograf:Rosemarie Pettersen Skikkelig gode muffinser med gulrot og rosiner som smakstilsetning. Rosiner er jo en av mine favoritter og her gjør de jobben sin. Om dere lager glasur er det alltid lurt å røre inn litt kremost/phililadeplhia for en bedre konsistens og smak.
Dette er en oppskrift hvor alt kan blandes i rekkefølge i en liten kjøkkenmaskin.
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, kanel, natron, bakepulver, salt og vaniljesukker. Bland det sammen med oljen i eggedosisen. Rør forsiktig inn gulrøtter og rosiner til slutt. Fyll blandingen i muffinsformer og stek muffinsformene ved 180 grader C ca. 12-15 minutter. Visp sammen melis og ost til glasur. Tilsette sitronsaft til passende konsistens, dvs litt av gangen mens du rører.
Smør muffinsene og pynt med dryss av skallet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33923)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-04-22
Oppdatert dato:2018-04-22