Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er muffins til frokost, lunsj eller middag. De er ikke søte, men lunkne er de nydelige. Blir nesten som grov gulrotkake med skinke:)
Pisk sammen egg, skummet kulturmelk og olje i en bolle.
I en annen bolle blander du hvetemel, sammalt hvete, havrekli, salt og bakepulver.
Tilsett de tørre ingrediensene til de våte, og bland alt lett sammen med en sleiv.
Rør inn finrevet gulrot og røkt skinke helt til slutt.
Fyll muffinsformene 2/3 fulle, dryss over valmuefrø og stek på 200 grader i 20 minutter midt i ovnen. Prøv med bakepinne, men vi lot de være litt bløte i midten. Server lunkne og kan fryses.
Blir ca 16 stk, men helt avhengig av størrelsen på formene
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34213)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-08-04
Oppdatert dato:2018-08-04