Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gulrotrundstykker oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gulrotrundstykker



Gulrotrundstykker oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Et spennende rundstykke som passer godt til turmatpakken.

Oppskriften inneholder 252 Kalorier, 36 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gulrotrundstykker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dllettmelk
1pakkegjær
4ssolje
2tssukker
1tssalt
1tsmalt kardemomme
2stkgulrot (ca. 3 dl revet gulrot)
2dlsolsikkekjerner
1dlhvetekli
350grsammalt hvete, grov
500grhvetemel




Kalorier og næringsinnhold i Gulrotrundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier251.684 415.73275.98Kcal
Protein8.92156.509.78gram
Karbohydrat35.65625.4839.09gram
Kostfiber5.2992.815.80gram
Fett6.98122.467.65gram
Mettet fett0.8715.260.95gram
Salt0.437.580.47gram
Pris på oppskriftenKr 1.88Kr 32.98Kr 2.06.-
Hele oppskriften veier1 755 totalt1 755 pr porsj110 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 rundstykker

Varm melken til den er fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i den lunkne melken. Ha i resten av ingrediensene. Elt deigen godt. Dryss i mer mel til deigen er glatt og ikke kleber, og slipper bakebollen. Dekk bakebollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter, på et lunt sted.

Ha deigen ut på melet bakebord. Del den i 16 like store emner. Trill dem til boller og legg dem på en stekeplate med bakepapie. Dekk rundstykkene med klede, og la dem etterheve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.

Pensle dem lett med vann, og dryss over solsikkekjerner. Stek rundstykkene midt i ovnen på 220 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 26021)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2017-09-03
Oppdatert dato:2017-09-03
Lesere: 4555 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gulrotrundstykker.Gulrotrundstykker.
Denne retten har 251,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.