Hare med pølse. bønner og morkelkrem



Hare med pølse, bønner og morkelkrem inneholder 102 Kalorier, 3 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Hare med pølse, bønner og morkelkrem har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hare med pølse, bønner og morkelkrem er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5244 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkharesadler (minst 150g til hver pers.) eller kylling
2sssmør
litt løpstikke (eller rosmarin)
1dashsalt
1dashsvart pepper
2stkgrove smakfulle pølser av yndlingsslaget

Bønnecassolet

100grsortøyde bønner (bløtlagt i et døgn)
40grsvarte eller brune bønner (bløtlagt i et døgn)
1,5literkyllingkraft
1stkgulrot
1stksjalottløk
1kvist(er)rosmarin
30grbacon /flesk

Dessuten

50grfriske fevebønner
30grsukkererter
30greller sjampinjonger) shitakesopp
20grbløtlagt morkel
1potte(r)løpstikke eller rosmarin
1dlkraft, innkokt
1dlkremfløte, delvis pisket
1dashsalt
1dashpepper fra kvern




Næringsdeklarasjon for Hare med pølse. bønner og morkelkrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.261 108.50Kcal
Protein11.36123.14gram
Karbohydrat2.8330.68gram
Kostfiber1.0611.49gram
Fett4.8252.25gram
Mettet fett1.3814.96gram
Salt0.515.50gram
Pris på oppskriftenKr 15.16Kr 164.33Kroner
Hele oppskriften veier4 336 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo11,06 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Renskjær hare/kyllingkjøttet. Krydre med salt og pepper. Brun kjøttet i smør med løpstikke. Du trenger ikke lang tid til en liten harefilet, et minutt på hver side er mer enn nok. Kylling må steke lenger. La kjøttet hvile.
Trekk pølse i god kraft/buljong.
Kok de bløtlagte bønnene med bacon og grønnsaker i kyllingkraft til de er møre. Avkjøl og fjern grønnsaker og kraft.

Skyll bønnene i kaldt vann. Det ferske skylles og skrelles. Så kokes de møre i godt saltet vann. Avkjøles direkte i isvann for fargen og konsistensens skyld. Soppen stekes for seg og blandes inn før kremingen. La det bli varmt. Kremfløten halvpiskes og vendes inn i det varme. Smak til med hakkede urter, salt og pepper.

Anrett kjøtt og pølsebiter sammen med alt det kremete.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21764)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-06
Oppdatert dato:2006-04-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.