Hare med pølse, bønner og morkelkrem inneholder
102 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hare med pølse, bønner og morkelkrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hare med pølse, bønner og morkelkrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hare med pølse. bønner og morkelkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.24 | 1 108.28 | Kcal |
Protein | 11.36 | 123.14 | gram |
Karbohydrat | 2.83 | 30.68 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 11.38 | gram |
Fett | 4.82 | 52.25 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 15.18 | gram |
Salt | 0.51 | 5.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.16 | Kr 164.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 336 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær hare/kyllingkjøttet. Krydre med salt og pepper. Brun kjøttet i smør med løpstikke. Du trenger ikke lang tid til en liten harefilet, et minutt på hver side er mer enn nok.
Kylling må steke lenger. La kjøttet hvile.
Trekk pølse i god kraft/buljong.
Kok de bløtlagte bønnene med bacon og grønnsaker i kyllingkraft til de er møre. Avkjøl og fjern grønnsaker og kraft.
Skyll bønnene i kaldt vann. Det ferske skylles og skrelles. Så kokes de møre i godt saltet vann. Avkjøles direkte i isvann for fargen og konsistensens skyld. Soppen stekes for seg og blandes inn før kremingen. La det bli varmt. Kremfløten halvpiskes og vendes inn i det varme. Smak til med hakkede urter, salt og pepper.
Anrett kjøtt og pølsebiter sammen med alt det kremete.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21764)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-06
Oppdatert dato:2006-04-06
Lesere:
4200 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.