Hare med pølse, bønner og morkelkrem inneholder
102 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Hare med pølse, bønner og morkelkrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hare med pølse, bønner og morkelkrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5244 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hare med pølse. bønner og morkelkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.26 | 1 108.50 | Kcal |
Protein | 11.36 | 123.14 | gram |
Karbohydrat | 2.83 | 30.68 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 11.49 | gram |
Fett | 4.82 | 52.25 | gram |
Mettet fett | 1.38 | 14.96 | gram |
Salt | 0.51 | 5.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.16 | Kr 164.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 336 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær hare/kyllingkjøttet. Krydre med salt og pepper. Brun kjøttet i smør med løpstikke. Du trenger ikke lang tid til en liten harefilet, et minutt på hver side er mer enn nok.
Kylling må steke lenger. La kjøttet hvile.
Trekk pølse i god kraft/buljong.
Kok de bløtlagte bønnene med bacon og grønnsaker i kyllingkraft til de er møre. Avkjøl og fjern grønnsaker og kraft.
Skyll bønnene i kaldt vann. Det ferske skylles og skrelles. Så kokes de møre i godt saltet vann. Avkjøles direkte i isvann for fargen og konsistensens skyld. Soppen stekes for seg og blandes inn før kremingen. La det bli varmt. Kremfløten halvpiskes og vendes inn i det varme. Smak til med hakkede urter, salt og pepper.
Anrett kjøtt og pølsebiter sammen med alt det kremete.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21764)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-06
Oppdatert dato:2006-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.