Honning og whiskymarinert grillet svin inneholder
130 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Honning og whiskymarinert grillet svin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honning og whiskymarinert grillet svin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8661 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honning og whiskymarinert grillet svin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.37 | 377.18 | Kcal |
Protein | 13.82 | 39.98 | gram |
Karbohydrat | 3.69 | 10.68 | gram |
Kostfiber | 0.13 | 0.38 | gram |
Fett | 5.22 | 15.10 | gram |
Mettet fett | 1.62 | 4.69 | gram |
Alkohol | 1.87 % | | | |
Salt | 0.85 | 2.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.62 | Kr 22.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 315 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland løk, sitronsaft, ingefær, hvitløk, pepper, whisky, honning, soyasaus og olivenolje.
Legg blandingen i en kraftig plastpose og legg oppi svinekjøttet. La det hele ligge og marinere i kjøleskapet en halv time.
Ta ut svinekjøttet og spre salt og pepper over kjøttet. Ta vare på marinaden.
Legg svinekjøttet på en plate på enn grill (spray matfett på plata). La det grille ca en halv time (ikke for varmt). Under stekeprosessen tilsetter du 1/2 - 1 kopp av marinaden. Ta kjøttet til siden og hold det varmt.
Hell litt olje og vann i en høy panne. Tilsett gradvis den resterende marinaden og visp så det blander seg, la det koke ca 3 min under omrøring.
Hell blandingen over svinekjøttet og server med kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 2004)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift