Honningvafler med haneskjell og papayachutney inneholder
104 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Honningvafler med haneskjell og papayachutney har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-skalldyr, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningvafler med haneskjell og papayachutney er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningvafler med haneskjell og papayachutney!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.73 | 325.65 | Kcal |
Protein | 3.12 | 9.79 | gram |
Karbohydrat | 8.92 | 28.00 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 2.61 | gram |
Fett | 5.99 | 18.80 | gram |
Mettet fett | 2.54 | 7.97 | gram |
Salt | 0.81 | 2.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.03 | Kr 15.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et kryss i toppen på tomatene. Dypp dem i kokende vann i 10 sekunder. Avkjøl i kaldt vann og pill av skinnet. Del dem i fire og ta ut steinene. Skjær tomatkjøttet i tynne strimler.
Skrell papayaen, del den i to og ta ut alle frøene. Skjær papayakjøttet i tynne strimler. Finhakk chilien og fjern frøene. Bland papaya, tomat, honning, sukker, limesaft, chili og soyaolje. La det stå og marinere noen timer i romtemperatur.
Visp sammen rømme, melk, egg, honning, koriander og chilisaus. Visp inn nok mel til at det blir en passe tykk røre. La røren hvile en halvtimes tid.
Rens skjellene og ta ut muskelen. Tørk dem med kjøkkenpapir.
Skjær litt av det aller ytterste grønne skallet av en godt vasket lime uten å få med noe av det hvite. Finhakk det. Bland limeskall, chilipulver, olivenolje og salt. Gni skjellmusklene inn med dette.
Stek vaffelrøren i vaffeljern. Stek skjellene i glovarm teflonpanne i 1-2 minutter.
Anrett skjellene på vaflene med chutneyen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2381 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13217)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.