Horn med rabarbrafyll inneholder
303 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Horn med rabarbrafyll har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Horn med rabarbrafyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4819 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Horn med rabarbrafyll med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 303.17 | 2 337.44 | 292.18 | Kcal |
Protein | 4.09 | 31.53 | 3.94 | gram |
Karbohydrat | 31.71 | 244.48 | 30.56 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 20.28 | 2.53 | gram |
Fett | 17.19 | 132.53 | 16.57 | gram |
Mettet fett | 8.82 | 68.00 | 8.50 | gram |
Salt | 0.19 | 1.50 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 35.93 | Kr 4.49 | .- |
Hele oppskriften veier | 771 totalt | 771 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
horn
Butterdeig:
Findel fettstoffet i melet og tilsett melk. Elt deigen sammen. La den hvile minst en halv time, før den rulles ut. Skjær deigen i 8 trekanter.
Bland rabarbraene med sukker og potetmel. Fordel litt på hver trekant sammen med marsipan. Rull sammen fra den brede enden. Pensle med egg og dryss med tesukker og mandler eller nøtter.
Bak midt i ovnen ved 225 grader C i 10-12 minutter.
Tips:
Kan fryses
I stedet for hjemmelaget butterdeig kan det brukes ferdigkjøpt butterdeig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22417)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-28
Oppdatert dato:2006-06-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift