Hurtigrutens fiskesuppe inneholder
68 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Hurtigrutens fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hurtigrutens fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7335 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hurtigrutens fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.51 | 329.53 | Kcal |
Protein | 6.07 | 29.63 | gram |
Karbohydrat | 5.55 | 27.09 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 8.49 | gram |
Fett | 1.95 | 9.52 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 2.93 | gram |
Salt | 0.33 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 25.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 953 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rist baconterningene sprø ved svak varme. Fres deretter løk og selleri i smør. Dryss på krydder og litt salt. Fyll 3/4 liter kokende vann over. Kok alt til grønnsakene og potetene er møre.
Man kan vispe for å jevne suppen. Hell i tomatjuicen. Legg fisken i suppen og la den trekke til den så vidt deler seg i flak. Smak suppen til.
Fordel fisken på varme tallerkener og hell suppen over. Dryss hakket purre eller kjørvel og baconterninger i hver tallerken.
Server loff eller varme rundstykker til suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13821)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift