Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Det er tid for hval igjen. Denne er enkel og tradisjonell i smaken. Annet kjøtt kan og brukes Oppskriften inneholder
109 Kalorier,
10 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvalbiffgryte à la Duckie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
15756 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvalbiffgryte à la Duckie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.51 | 453.84 | Kcal |
Protein | 8.80 | 36.81 | gram |
Karbohydrat | 10.39 | 43.46 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.59 | gram |
Fett | 3.39 | 14.18 | gram |
Mettet fett | 1.07 | 4.48 | gram |
Salt | 0.39 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.52 | Kr 31.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 673 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1) Skjær hvalbiff, bacon, løk og paprika i terninger. Brun bacon i en jerngryte eller -panne.
2) Ta baconet ut av gryta og brun hvalbiffen i baconfettet. Tilsett løken og la biff og løk småkoke litt før du tilsetter paprika og bacon.Hell over vann og melk. Tilsett peppersaus-pulveret og bland godt. Kok opp under omrøring, og la småkoke under lokk til risen er ferdig, ca. 20 min.
3) Kok risen i en gryte for seg selv, følg oppskriften på pakken. Når risen er ferdig, heller du den over i jerngryta. Bland alt godt sammen.
Servér med varme baguetter og en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hvalbiff
(Intern: 19809)
Tilberedningstid:
20-40 min
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-07-20
Oppdatert dato:2014-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift