Hvitvinsdampede blåskjell 2 inneholder
69 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hvitvinsdampede blåskjell 2 har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitvinsdampede blåskjell 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6619 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvinsdampede blåskjell 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.72 | 176.59 | Kcal |
Protein | 4.41 | 11.33 | gram |
Karbohydrat | 2.20 | 5.65 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 2.88 | gram |
Fett | 3.01 | 7.73 | gram |
Mettet fett | 1.63 | 4.19 | gram |
Alkohol | 1.85 % | | | |
Salt | 0.79 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.51 | Kr 16.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 542 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,8 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og sorter skjellene.
Skjær purre, gulerøtter, løk og selleri i tynne strimler eller stykker. Ha urtene i i en gryte sammen med hvitvin, koriander, salt og pepper og kok i ca 10 minutter.
Tilsett skjellene, legg lokket på og damp i ca. 10 minutter. Ryst gryten innimellom og kasser de skjell, som ikke har åpnet seg.
Legg alle skjellene i et serveringsfat, sammen med de kokte urter. Kok den resterende saus opp med fløten og tilsett hakket dill etter smak.
Hell suppen over skjellene og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21685)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-20
Oppdatert dato:2006-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift