Innbakt fylt fjell ørret inneholder
111 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Innbakt fylt fjell ørret har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt fylt fjell ørret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8448 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt fylt fjell ørret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.34 | 699.49 | Kcal |
Protein | 10.09 | 63.39 | gram |
Karbohydrat | 1.48 | 9.30 | gram |
Kostfiber | 2.56 | 16.08 | gram |
Fett | 6.66 | 41.84 | gram |
Mettet fett | 2.04 | 12.82 | gram |
Salt | 0.08 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.43 | Kr 52.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 513 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek soppen i en tørr panne til fuktigheten er vekke. Ta opp.
Smelt smør og stek løk, hvitløk, squash, paprika forsiktig i 10-15 minutter.
Rens fisken og skjær opp buken. Vask den godt. Klipp av finner.
Legg fiskene på hver sin folie og krydre med salt og pepper. Dryss litt dill over. Evt og litt sitronsaft.
Legg fyllet rundt og inni hver fisk sammen med soppen. Brett folien over og tett godt igjen.
Stekes på brett i ovnen ved 190 grader i ca 30 minutter.
Pakk ut fisken og anrett på et stort serveringsfat.
Server poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966804)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift