Ishavsrøye i ripssaus inneholder
112 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ishavsrøye i ripssaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ishavsrøye i ripssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4102 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ishavsrøye i ripssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.76 | 634.94 | Kcal |
Protein | 5.48 | 31.13 | gram |
Karbohydrat | 12.34 | 70.11 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.97 | gram |
Fett | 4.46 | 25.34 | gram |
Mettet fett | 1.81 | 10.28 | gram |
Salt | 0.22 | 1.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.22 | Kr 35.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 273 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ishavsrøyefiletene vaskes, tørkes, vendes i stekemel og stekes gyllenbrune i smør.
Kok pannen ut med fiskekraft, og tilsett ripsgeleen. Det hele reduseres sammen med hakket løk og timian inntil halvparten gjenstår. Rør inn rømme og smak til med salt og pepper.
De stekte filetstykkene legges tilbake i sausen og får trekke noen minutter.
Anrett ishavsrøye med stekt skogsopp, gressløk, persille, en kvist med frisk rips og kokte mandelpoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11298)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Svalbard
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift