Isterklubb med flesk og duppe inneholder
52 Kalorier,
6 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Isterklubb med flesk og duppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Isterklubb med flesk og duppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4214 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Isterklubb med flesk og duppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.96 | 681.85 | Kcal |
Protein | 1.29 | 16.93 | gram |
Karbohydrat | 6.09 | 79.92 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 7.87 | gram |
Fett | 2.36 | 30.97 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 18.63 | gram |
Salt | 0.82 | 10.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.24 | Kr 16.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 249 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rasp de rå potetene, og mos de kokte potetene. Bland i mel og salt til røren er så fast at den kan formes til en klubb med hendene. Stikk inn ister, ost og sirup. Form ballen godt om innholdet. Klubben skal være så fast at den beholder forma under kokingen. Småkok klubben i kraften i minst ½ time.
Duppe:
Rør melet ut i litt av melken, osten og sukkeret. En liten klatt godt smør gjør også godt. Kok det hele opp til det blir en jevn fin saus. Stek flesket. Server rykene varm klubb med flesk og duppe til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16172)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-30
Oppdatert dato:2003-10-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift