Italienske kjøttboller ( Polpette ) inneholder
238 Kalorier,
10 g Karbo,
9 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Italienske kjøttboller ( Polpette ) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italienske kjøttboller ( Polpette ) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
9290 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italienske kjøttboller ( Polpette )!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 238.06 | 882.57 | Kcal |
Protein | 8.81 | 32.66 | gram |
Karbohydrat | 10.26 | 38.04 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 3.60 | gram |
Fett | 17.76 | 65.84 | gram |
Mettet fett | 3.67 | 13.61 | gram |
Salt | 1.33 | 4.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.36 | Kr 19.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 483 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,23 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløt loffen i melk noen minutter. Bland kjøttdeigen med hvitløk og persille.
Rør i loffen, litt om gangen.
Tilsett egg, salt, pepper, muskat og sitronskall.
Lag små boller og trykk dem litt flate.
Vend dem i hvetemel og stek de i olje 2-3 min på hver side.
Serveres med potetsalat og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Italia
I fryser:
Ja
Kjøleskap:
3 dager
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-03-10
Oppdatert dato:2002-03-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift