Jordbær- og rabarbrastrudel inneholder
250 Kalorier,
30 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Jordbær- og rabarbrastrudel har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær- og rabarbrastrudel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbær- og rabarbrastrudel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 250.28 | 699.09 | Kcal |
Protein | 3.86 | 10.78 | gram |
Karbohydrat | 30.02 | 83.85 | gram |
Kostfiber | 2.39 | 6.68 | gram |
Fett | 12.22 | 34.13 | gram |
Mettet fett | 5.12 | 14.30 | gram |
Salt | 0.30 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.27 | Kr 31.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 676 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss litt hvetemel ut på et bord og legg deigen på det. Skyll rabarbra og jordbær og tørr dem. Rens jordbærene , rens rabarbraene, hvis det er nødvendig og skjær jordbærene i skiver.
Dryss litt av raspen på deigen, legg frukten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten av raspen. Rull deigen sammen til en stor rulle og bukt endene inn. Legg strudlen på en plate med sammenføyingen nedover. Pisk egget sammen og pensle strudlen godt.
Bakes ved 200º i ca 35 min til den har fått en fin farve.
La strudlen kjøle litt og sikt litt melis over like før serveringen. Serveres lunken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23904)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Lesere:
2212 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift