Julekake i form inneholder
341 Kalorier,
38 g Karbo,
7 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Julekake i form har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julekake i form er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4902 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julekake i form med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 340.69 | 5 137.84 | 321.11 | Kcal |
Protein | 7.42 | 111.90 | 6.99 | gram |
Karbohydrat | 37.66 | 567.94 | 35.50 | gram |
Kostfiber | 2.74 | 41.32 | 2.58 | gram |
Fett | 17.21 | 259.54 | 16.22 | gram |
Mettet fett | 9.26 | 139.65 | 8.73 | gram |
Salt | 0.93 | 14.01 | 0.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.06 | Kr 46.15 | Kr 2.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 508 totalt | 1 508 pr porsj | 94 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Smør, sukker og krydder røres til krem, og vekselvis tilsettes 1 ss hvetemel, ett helt egg og litt melk til alt er rørt inn.
Rør gjæren ut i litt lunken melk og rør den inn sammen mde rosinene.
Arbeides med rene hender til den slipper bollen og er porøs og lett.
Legges i en stor smurt brødform til heving. Strøs med snittede mandler, og dekkes med klede.
Heves i ca 40 minutter.
Stekes i ovn ca 1 time. 200 grader.
Når den er kald hvelves den ut av formen.
Gammel norsk oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967291)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-24
Oppdatert dato:2002-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift