Fotograf:
Kylling.no
Kalkunburger med blåmuggost og mangosalsa inneholder
176 Kalorier,
10 g Karbo,
14 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kalkunburger med blåmuggost og mangosalsa har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkunburger med blåmuggost og mangosalsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkunburger med blåmuggost og mangosalsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.89 | 492.66 | Kcal |
Protein | 13.58 | 38.04 | gram |
Karbohydrat | 10.34 | 28.96 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 4.06 | gram |
Fett | 8.59 | 24.06 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 10.08 | gram |
Salt | 1.13 | 3.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.80 | Kr 27.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 241 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sprøstek bacon eller skinke i pannen først og legg tilside. Stek løken blank i halvparten av smøret. Avkjøl. Ha biter av kalkunkjøtt i en foodprosessor, kjør det seigt med salt.
Tilsett kvernet pepper, potetmel, løken og persille. Ha i egg og kjør til alt er godt blandet. Tilsett vann til passe fast konsistens. La deigen hvile noen minutter. Lag en prøvekake som stekes og smakes på og øk evt. krydringen.
Form 8 burgere.
Stek dem i resten av smøret noen minutter på hver side. Skru ned varmen og la dem bli gjennomstekte på svak varme. Hvis du ønsker at osten skal smelte legger du en skive ost på hver burger mens de stekes ferdig evt. under lokk.
Server burgerne på en skive brød med salat, sprøstekt bacon/skinke, ost og mangosalsa
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26112)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-22
Oppdatert dato:2009-07-22
Lesere:
2962 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift