Fotograf:
Knut Pettersen
Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt inneholder
78 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.74 | 549.86 | Kcal |
Protein | 8.44 | 59.70 | gram |
Karbohydrat | 4.94 | 34.94 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 6.72 | gram |
Fett | 2.48 | 17.54 | gram |
Mettet fett | 1.31 | 9.27 | gram |
Salt | 0.16 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.51 | Kr 60.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 829 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stell kjøttet og skjær det i serveringsstykker.
Brun litt av fettet. Ha i kjøttet og brun stykkene over det hele.
Krydre.
Rist løk, hvitløk og selleri i resten av fettet. Tilsett fenikkel, tomater, persille og de andre krydderiene. Spe med kjøttkraft og la sausen koke litt inn.
Legg kjøttet i sausen og la retten koke under lokk på svak varme. Smak den til.
Serveres med kokte poteter, glasert løk og bladsalat. Vi brukte og litt strimlet gulrot i retten. Ikke bruk for mye fennikel, det setter for mye smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10053)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
9095 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift